Faldende trafik på Facebook sider

Dårlige virksomheder, hold jer fra Facebook

Facebook quote

Citatet fra Facebooks nye (og første) annonce kampagne er så sandt og dragende i sin enkelhed. Men det indeholder på mange måder essensen af, hvad virksomheder i dag oplever på sociale medier. At hvis man har et dårligt produkt, leverer en elendig service eller ikke behandler sine kunder eller ansatte ordentligt, så får man det tifold igen.

Sociale medier handler om karma, og hvis du ikke opfører dig pænt, så kommer det til at gå dig skidt. Eksemplerne er rigtig mange: Agnes Cupcakes, Kostbar og Telenor. Og senest måske endda Facebook selv?

Opfør dig online som din mor har lært dig
Sociale medier er blevet til en stor videnskab, men i virkeligheden minder de mest af alt om den virkelige verden. Hvor det også handler om at opføre sig ordentlig og være mod andre, som man gerne vil have, at de skal være mod en selv. Jeg bliver hyret af mange typer virksomheder til at hjælpe dem med sociale medier, men hvis ikke deres produkt grundlæggende er i orden, så er det en umulig og ligegyldig opgave.

I den virkelige verden skal man være sød, rar, høflig og god mod børn og dyr, for sådan er vi godt opdraget hjemmefra. På de sociale medier er det endnu vigtigere, for det kommer tilbage med dobbelt kraft, når vi ikke er. Karma er en bitch – og hun er online.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Faldende trafik på Facebook sider