Blogger kend din markedsføringslov: Reklame, sponsorerede indlæg og gaver

Christina Dueholm: Danmarks største blog

Det er svært med skråsikkerhed at udnævne Danmarks største blogger, så længe vi ikke har uafhængige lister, der inkluderer tal fra bloggere. Men med mellem 80.000 og 150.000 unikke besøg hver måned (Google Analytics tal), så er Christina Dueholm fra Passionsforfashion.dk regnet for Danmarks største blogger pt.

Passionsforfashion.dk blogger hun på både dansk og engelsk om mode og livsstil med en unik blanding af dyrt, billigt og DIY, der tiltrækker læsere i hobetal.

Jeg prøver at lave indlæg, som ingen andre gør. Jeg har fokuseret på blandt andet DIY-indlæg og posts med køb fra eBay, og det har trukket læsere, siger Christina Dueholm.

Et eksempel på dette er hendes indlæg om en DIY-nederdel bundet af et simpelt tørklæde. Dette blev på en enkelt måde pinnet så mange gange på Pinterest, at det gav over 100.000 unikke besøg fra Pinterest alene.

Professionel blogger
Christina Dueholm er da også en af de meget få danske bloggere, der kan leve af sin blog i dag. Hun gør det ikke – hun har stadig beholdt sit deltidsjob som husmodel hos DAY. Men på spørgsmålet om, hvor meget hun tjener på sin blog, svarer hun “nok til at leve af det”.

De penge kommer fra flere kilder. Hendes blog ligger på annoncenetværket Bloggers Delight, hvilket giver hendes en god portion penge hver måned. Derudover tjener hun penge på foredrag, fotoshoots og generelle ambassadøraftaler.

OK at være egocentreret
Jeg kan mærke en stor forskel på Danmark nu og for nogle år tilbage. Det er blevet mere ok at blogge og mere ok at udstille sig selv på nettet. Blogging ER egocentreret. Det er det nødt til at være – ellers er det bare endnu et magasin.

Christina Dueholm er meget opmærksom på at holde grænsen mellem privat og personlig på bloggen.

– Det handler om at være personlig og give sine lænsere et indblik i, hvem man er som person. Men jeg passer meget på mit privatliv, siger hun.

Svarer altid læserne
Udover bloggens særlige vinkel med et miks af billigt og dyrt, eBay, DIY og mærkevarer, er der flere ting, der har været afgørende for, at hendes blog er blevet så stor en succes på et marked, hvor det vrimler med modeblogs.

– Jeg svarer på alle kommentarer på bloggen og på den måde holde mig på jorden. Jeg kan umuligt nå at svare på alle emails, men jeg svarer på alle kommentarer. Og så har det selvfølgelig betydet meget for læsernes interesse, at jeg som uddannet designer laver noget, som mange drømmer om. Mit liv havde bare ikke haft samme interesse, hvis jeg havde haft et helt almindeligt arbejde.

1 kommentar

 • Tina Hoffbeck

  Godaften.

  Jeg hjælper min datter med hendes nyopstartede blog og faldt så over din blog. Meget spændende. Her er mere at gå i dybden med.
  Hvis du har et hurtigt sekund, hvad synes du så om min datters “En verden af kunst” http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  Mor Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogger kend din markedsføringslov: Reklame, sponsorerede indlæg og gaver