8 måder at tjene penge som blogger

Hvornår har du sidst opdateret din “om mig”-side?

Nu hvor sommerferien nærmer sig, og vi alle har lidt bedre tid til at komme til bunds i bunkerne, så vil jeg gerne opfordre alle til lige nu og  med det samme at tage et kig på deres “om mig”- side (eller hvad den nu hedder – vi har den alle) og se godt efter, om informationerne stadig passer.

Når du nu har konstateret, om den side sælger dig bedst muligt, så synes jeg, du skal gå ind på Analytics (som du selvfølgelig bruger til at holde øje med dine læsertal), og se hvor mange der hver måned læser den side. Her på Buildingblogs ligger min egen Om Katja side på en skræmmende 13. plads over mest læste indhold, og det er måned efter måned efter måned… Det burde give dig motivation nok til at gøre, som jeg siger.

Hvad der skal stå på din “about”-side afhænger helt og holdent af dig, din blog, målgruppen og formålet med din blog. Det vigtigste er, at den præsenterer dig fra din bedste side. Og blogland svømmer over af forældede eller endda tomme præsentationssider, som får din blog til at fremstå uopdateret og useriøs.

Hvornår har du sidst opdateret din “om mig”-side?

Tak til Problogger.net for at minde mig om at skrive dette indlæg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 måder at tjene penge som blogger