Instagram rydder op: Nyt spamfilter giver færre kommentarer og likes

Sådan bliver du verificeret på Instagram

Det lille blå flueben på Instagram. Et eftertragtet mærke. Det blå verificerings-badge, som viser at din profil er ægte. At du er den, du udgiver dig for at være.

Men det er mere end bare en CPR-verificering på Trendsales, for ikke alle kan få det. Det er forbeholdt en lille udvalgt skare. Og derfor er det blevet så eftertragtet.

Der findes mange myter om, hvordan Instagram verificerer profiler, men det er helt enkelt og alligevel meget svært. Instagram skriver selv:

Det betyder, at Instagram har bekræftet, at det er en ægte konto tilhørende den offentlige person, den berømthed eller det globale brand, kontoen repræsenterer.

Hvor kendt er du?
Det lille blå badge gives til personer og mærker, der er kendte. Og er du kendt nok, så kan du få det.

Målestokken er: Hvor kendt er du?

Dette måler Instagram ved at søge på omtaler af enten dig eller dit brand på andre onlinemedier. Jeg ved ikke præcis hvilke, men det er kun online, der tæller.

Du kan derfor godt have meget få følgere på Instagram og alligevel blive verificeret. Det, der tæller, er, hvor kendt du er udenfor Instagram. Der findes også eksempler på personer som er verificerede, selvom de ikke er kendte i en bred offentlighed, men hvis de for eksempel er eksperter i et felt, og har megen omtale indenfor deres niche.

Så for at få det blå verificeringsbadge er der altså kun en enkelt ting, der skal opfyldes, som så til gengæld kan være meget svær at opnå: Du skal i medierne.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram rydder op: Nyt spamfilter giver færre kommentarer og likes