Sådan bliver du verificeret på Instagram

“Mother-slave” – sidste nye skrig indenfor spam på Instagram

Sidste nye skrig i den endeløse række af metoder til at skaffe sig følgere på instagram uden rent faktisk at skulle arbejde for at skaffe sig rigtige læsere er “mother-child” eller “master-slave”.

Metoden gør det muligt at tiltrække spam-profiler, falske følgere og ravl og krat på Instagram uden at kompromittere influentens egen konto.

Pyramide-struktur
Det store problem for enhver, der gerne vil snyde på Instagram ved at købe sig til falske følgere eller ved at bruge automatiserede programmer som for eksempel Jarvee, er den risiko der følger med for at Instagram opdager det og straffer dig for at overtræde deres retningslinjer.

Men smarte mennesker har naturligvis fundet en løsning. Der er tale om en slags pyramidespil.

Små konti linker til hovedprofil
De opretter en lang række konti på Instagram alene med det formål at drive trafik til hoved-kontoen. På den måde risikerer kun de ligegyldige under-konti at blive lukket ned af Instagram.

De mindre kontis opgave er simpelthen at dele links til hovedprofilen. Enten i deres indhold eller (hvilket virker som den pt. foretrukne metode) i direkte beskeder. Dette kan ske som fan-konti eller som alle mulige andre konti med ligegyldige emner.

Jeg har i sagens natur ingen praktisk erfaring med, hvordan det fungerer – jeg følger kun med på sidelinjen af, hvad Instagrams underverden foretager sig.

Læs mere her, hvis du er interesseret i at læse mere.

Tjek målgruppen
Hvordan spotter man så hvilke instagrammere, der bruger metoden? Det er så godt som umuligt, for selve moder-profilen er helt ren. En masse fan-profiler, der konsekvent linker til hoved-profilen kan være en indikator. Men mange store instagrammere har mange fansider, og “slave-siderne” hedder ofte noget helt andet og er derfor ikke mulige at søge frem. Meningen er netop at hovedprofilen skal være ren.

Under alle omstændigheder er måderne at snyde på instagram uendelige og der kommer hele tiden nye til. Antallet af spøgelsesprofiler på Instagram er enormt, og om nogen har snydt eller ej, bliver derfor også mindre vigtigt.

Mit bedste råd er derfor nu som altid: Kig grundigt på profilen, hvem der følger den og hvem der interagerer med den og spørg dig selv, om de stemmer overens med målgruppen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan bliver du verificeret på Instagram