Kom i gang med at tjene penge på affiliate programmer

Ja, du skal betale skat af ALT hvad du tjener

Efter mit sidste indlæg om at tjene penge på sin blog ved hjælp af affiliate programmer har jeg fået spørgsmålet et par gange:

“Skal jeg opgive al indtægt til skat? Er der en minimumsgrænse for, hvad man skal betale skat af?”

Svaret er ret simpelt: Du skal betale skat af alt.

Du skal opgive ALLE indtægter uden undtagelse på din selvangivelse. Hvad enten de kommer fra affiliate programmer, Google Adsense, eller du har fået din betaling kontant. Alt andet er sort arbejde.

Hvis du altid har arbejdet som almindelig lønmodtager, er du vant til, at der allerede er trukket skat af din løn, når du får den. Det er der ikke af annonceindtægter, som du selv skal opgive og betale B-skat af.

Hvis du tjener mere end blot lidt lommepenge, kan jeg kun anbefale at få hjælp fra en revisor. Det behøver ikke at være dyrt, og i det lange løb tjener det sig absolut ind igen. Min revisor er Chr. Lysehoej, som jeg er meget glad for. Alternativt kan man altid ringe til SKAT på telefon 72 22 18 18 og få hjælp der.

Jeg arbejder på flere artikler om emnet skat og blog, men da jeg ikke kan skrive dem alene, må I have tålmodighed med mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom i gang med at tjene penge på affiliate programmer